GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmenimiz Cüneyt Emre Arkın öğrencilere Dijital Güvenlik ve Hukuk temalı seminer düzenledi.

Ortaokul 25-35 kg ilçe 3.sü Abdullah Doğan 7A

Ortaokul 35-45 kg ilçe

1.'si Samet Çetin 7A

2.'si Hüseyin Muhammed

3.'sü Mehmet Can Polat 7D

Ortaokul 50-65 kg ilçe

2.'si Mikail Durdabak

3.'sü Mehmet Akif Demir

Ortaokul 65-75 kg ilçe 3.'sü Eren

Durdabak

Nis

Online kitap okuma etkinliklerimize tüm hızıyla devam ediyoruz

Nis

Kitap tahlillerinde bu hafta Akış kitabını tahlil ettik.

Nis

Aile çocuk eğitimi projesi kapsamında Rehberlik öğretmenimiz Cüneyt Emre Arkın 8. sınıflara eğitim verdi.

Nis

Öğrencimiz SEVDA YÜKSEL, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında yazmış olduğu kompozisyon ile il 1. olarak ilimizi ve okulumuzu temsilen Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM oturumuna katılarak okulumuzu temsil etmiştir. Kendisini ve ailesini tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Nis

Okuma etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor

Nis

Ders kitaplarınıza online olarak Eba'dan ulaşabilirsiniz

Mrt

Öznur hocamızın anlatımıyla İhsan Fazlıoğlu'nun Kendini bulmak adlı kitabının tahlilini yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Eğitim öğretim dönemlerinin sonunda öğrencilerin akademik başarılarının yer aldığı karnelerde değişiklik yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaokul öğrencilerine dönem sonu verilecek karnelerde "sadece akademik başarı değil sosyal etkinliklerde" yer alacak. 14 Haziran 2024 Cuma günü 2. dönem tamamlanarak öğrencilere karneleri verilecek.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi münasebetiyle okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte bir dizi etkinlik düzenledik. Çanakkale ruhunu yeniden anlamak ve anlatmak amacıyla hazırlanan bu programda emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bizler de bu vesileyle din, namus ve mukaddesat uğruna ezan dinmesin bayrak inmesin İslam kalesi olan bu vatan toprağına ecnebi eli değmesin diye şehit olan asil ecdadımıza sonsuz minnettar olduğumuzu belirtiyoruz. Ruhunuz şad olsun.

Mrt

Ramazan ayı dolayısıyla cüz okuyan öğrencilerimize çikolata hediyesi etkinliği düzenlendik. Bu vesileyle bizler de ramazanınızı tebrik ederiz.