GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Mrt

Öğretmen Akademisi projesi kapsamında Şubat ayında "İRADE TERBİYESİ" adlı kitabın  tahlili 28.02.2024 tarihinde Gözde Nur KILIÇ öğretmenimizin koordinatörlüğnde  öğretmenler odasında yapıldı

Ock

Okulumuzun son haftasında çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilerimize Oğuzeli Teras cafe'de tatlı ikramı yapıldı.

Ock

Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu olarak 1. dönemin kapanış gününde karne ortalamasında 1. olan öğrencilerimize para ödülü verildi. Bu vesileyle bizler de bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

8. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenledik. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğrenciler arası şarkı yarışması düzenledik.

Ock

Son hafta etkinlikleri kapsamında öğrenciler arası hediyeleşme etkinliği düzenlendi.

Ock

Oğuzeli İmam Hatip okulu olarak öğretmen ve öğrencilerimiz ile beraber online kitap okuma etkinliklerimize tüm hızıyla devam ediyoruz.

Ock

7. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sahne olduğu yarışmayı 7/C Sınıfı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

6. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sahne olduğu yarışmayı 6/A Sınıfı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

5. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sahne olduğu yarışmayı 5/B Sınıfı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

Kitap okuma etkinliğimiz tüm coşkusuyla devam ediyor

Ock

Okulumuzda futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Büyük bir rekabete sahne olan mücadeleler kazanarak havalara uçanlar, yenilip hüzünlenen öğrenciler ve oynamayıp taraftar olarak  büyük tezahürat yapanlar ile birlikte büyük bir coşkuya sahne olmakta.

Ock

Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak online kitap okuma etkinliklerimize tüm hızıyla devam etmekteyiz. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Türkiye'nin maarif davası kitabını öğretmenlerimizle değerlendirip incelenmesini yaptık. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ederiz