GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu

03425712025
Güllük Mah. Şarkatan Cad. No43 Oğuzeli/GAZİANTEP
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Kendine güvenen, kendini sorgulayan, disiplinli, saygılı, temiz, düzenli, kendisi ve çevresiyle barışık, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanan bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2019 - 2020 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI: KIZLAR KATEGORİSİ GAZİANTEP BİRİNCİLİĞİ ERKEKLER KATEGORİSİ GAZİANTEP ALTINCILIĞI EZAN OKUMA YARIŞMASI: GAZİANTEP İKİNCİLİĞİ HAFIZLIK YARIŞMASI: ERKEKLER KATEGORİSİ GAZİANTEP ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
08.10-15.15
Ulaşım
Okulumuz ilçe sınırları içindedir. Ulaşım imkanı şehir içi dolmuşlarla sağlanmamaktadır.
Güllük Mahallesi Şarkatan Cd. No:43 Oğuzeli
İl merkezine uzaklık 18 km dir.
32 Derslik