GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Oğuzeli

Ock

Okulumuzun son haftasında çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilerimize Oğuzeli Teras cafe'de tatlı ikramı yapıldı.

Ock

Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu olarak 1. dönemin kapanış gününde karne ortalamasında 1. olan öğrencilerimize para ödülü verildi. Bu vesileyle bizler de bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

8. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenledik. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğrenciler arası şarkı yarışması düzenledik.

Ock

Son hafta etkinlikleri kapsamında öğrenciler arası hediyeleşme etkinliği düzenlendi.

Ock

Oğuzeli İmam Hatip okulu olarak öğretmen ve öğrencilerimiz ile beraber online kitap okuma etkinliklerimize tüm hızıyla devam ediyoruz.

Ock

7. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sahne olduğu yarışmayı 7/C Sınıfı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

6. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sahne olduğu yarışmayı 6/A Sınıfı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

5. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sahne olduğu yarışmayı 5/B Sınıfı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

Kitap okuma etkinliğimiz tüm coşkusuyla devam ediyor

Ock

Okulumuzda futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Büyük bir rekabete sahne olan mücadeleler kazanarak havalara uçanlar, yenilip hüzünlenen öğrenciler ve oynamayıp taraftar olarak  büyük tezahürat yapanlar ile birlikte büyük bir coşkuya sahne olmakta.

Ock

Oğuzeli imam hatip olarak futbol ve yakartop dostluk turnuvası düzenliyoruz. Fikstürlerimiz resim olarak sizlerle paylaşıyoruz. Rekabeti ve dostluğu bol müsabakalar diliyoruz.

Ock

Oğuzeli İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak online kitap okuma etkinliklerimize tüm hızıyla devam etmekteyiz. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Kasım-Aralık Gelir gider tablomuza buradan ulaşabilirsiniz.

Ock

Türkiye'nin maarif davası kitabını öğretmenlerimizle değerlendirip incelenmesini yaptık. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ederiz

Ara

27 Aralık online okuma etkinliğimizi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Ara

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle kitap okuma etkinliği düzenledik.

Ara

Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz ile her çarşamba olduğu gibi bugün de kitap okuma etkinliği düzenledik. Katkıları olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Online olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle kitap okuma etkinliklerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Gayretlerinden dolayı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin de katılımıyla online kitap okuma etkinliği düzenledik

Kas

Öğretmen Akademisi Etkinliği kapsamındaki ilk etkinliğimizi İdeal Öğretmen kitabını değerlendirerek gerçekleştirdirdik. Etkinliğimizin gerçekleştirilesinde emeği geçen Müdürümiz Yusuf Karadağ ve  bütün öğretmen arkadaşlarımıza, bilhassa Betül Gümüş hocamıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kas

10 Kasım Dolayısıyla Atatürk'ü anma programı düzenlendi.

Kas

Oğuzeli kaymakamımız Büşra Uçar ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan Yüksel okulumuza ziyarette bulundular. Sınıfları gezdikten sonra öğretmenler odamızda öğretmenler ile biraraya gelip sohbet ettiler. Kendilerine ziyaretleri sebebiyle teşekkürlerimizi iletiyoruz

Kas

Organ bağışı haftası dolayısıyla öğrencilere konu ile alakalı okulumuzda bilgilendirme yapıldı.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla öğrencilerde kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için online kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte okuma etkinliği düzenledik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi. Birinci siren sesi ile çök kapan hareketi yapan öğrenci ve öğretmenlerimiz ikinci siren sesi ile birlikte önceden belirlenen tahliye noktalarından okul bahçesine doğru hareket ettiler

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Biz de bu vesileyle 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ediyor ve bütün öğrencilerimize başarı dolu bir yıl diliyoruz.